A Petit Món, disposem de cuina pròpia, és per això que el personal de l’escola compta amb una cuinera titulada.
El menú està basat en la dieta mediterrània i està pensat per afavorir el bon desenvolupament dels infants. Està elaborat per una nutricionista i contempla tres àpats: esmorzar de migmatí, dinar i berenar.
A la llar, també tenim en compte les possibles al·lèrgies o intol·leràncies alimentàries i tant la nostra cuina com la cuinera estan preparades per atendre les necessitats dels vostres fills.
Els àpats van acompanyats d’un treball d’anticipació, d’hàbits i rutines: rentar mans, responsabilitzar-se del pitet, esperar, menjar autònomament, etc…
Els horaris dels àpats són:
- Esmorzar a mig matí: 10:00h. Els facilitem una peça de fruita (o triturat)
- Dinar: 12:00h
- Berenar: 16:00h (iogur o entrepà)
Les famílies teniu a la vostra disposició els menús diaris a l’aplicació mòbil de la llar (DINANTIA)
Aquí us presentem a la nostra cuinera:
Eva Alcaraz: cuinera des de sempre. He treballat en diverses llars d’infants de Barcelona desde l’any 2015, així com en restaurants, residències d’estudiants i de gent gran. M’he format a l’escola Hofmann de Barcelona i en varietat de cursos monogràfics de cuina. Actualment treballo aquí a la llar i imparteixo tallers de cuina en diversos centres cívics.